Om Oss - VIKING GROUP

Om Oss

Vilka är vi ?

Välkommen till VIKING GROUP BYGG-VVS-EL AB 


Viking Group AB  är ett byggföretag med säte i stockholmslän . Vi utför alla typer av byggnationer i Stockholmslän . Viking Group AB har lång erfarenhet i branschen och levererar kvalitét i varje steg, från materialval till att välja samarbetspartners med omsorg.

Vi vänder oss till privatpersoner såväl som företag och bostadsbolag, ingen förfrågan är för liten eller för stor.

Att vara kreativa med fokus på kvalitet och ansvar är vårt motto. Som vår kund kan du förlita dig på att din byggnation utförs med yttersta kunskap och omsorg. Vi hjälper våra kunder från idé till färdig produkt.


Vi på Viking Group Ab  är ditt naturliga val när du söker snickare i Stockholm med omnejd. Vi är hantverkare som brinner för att förverkliga dina drömmar och levererar kvalitet, flexibilitet och tillförlitlighet i varje steg. Kundens önskemål står alltid i centrum och tillsammans hittar vi den bästa möjliga lösningen för att du som kund ska få din vision uppfylld.

Vår laganda och arbetsmoral höjer kvaliteten och vi är samtliga högst dedikerade att alltid utföra ett bra arbete. Vi jobbar noggrant och tidseffektivt för att nå de allra bästa resultaten och vårt mål är naturligtvis att främja en god relation och ett långsiktigt samarbete. Det är för oss oerhört viktigt att leverera ett värde till dig som kund och vi tar inga genvägar mot det perfekta resultatet. Med tanke på alla återkommande kunder och att vi utför flest jobb via rekommendationer är vi övertygade om att den målsättning vi jobbar mot fortsättningsvis nås varje dag.

Varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert.